top of page

Szobák

Az apartmanunk összesen 6 klímás szobával, 16 férőhellyel rendelkezik, amely 1 db kétágyas (franciaággyal) retro  szobából, 4 db kétágyas pótágyazható (franciaággyal és kanapéval) szobából és 1 db stúdió apartmanból áll. 

 

Az emeleten található a retro szoba és 2 db 3 fős szoba, ahol a pótágy egy-egy kihúzhatós kanapé. Mindhárom szobához saját  használatú, zuhanyzós és hajszárítóval felszerelt fürdőszoba tartozik. Közös használatú konyha és étkező áll a vendégek részére.  Az emelet 2 erkéllyel és egy nagy fedett terasszal is rendelkezik.

 

A főépület földszintjén külön lezárhatóan található 2 db 3 fős szoba, ahol a pótágy egy-egy kihúzhatós kanapé. A szobákhoz 2  zuhanyzós és hajszárítóval felszerelt fürdőszoba tartozik. Közös használatú konyha és étkező.

Az egyik szoba teraszos, a másik nem.

 

A stúdió apartman a főépület mellett, azzal összeépítve található. A szoba tartalmaz egy konyhát étkezősarokkal és saját  fürdőszobát.

 

Mindegyik szobánk  nagyon igényes, franciaággyal, éjjeli szekrénnyel, ruhásszekrénnyel, dohányzóasztal 2 kényelmes puffal, klímával, televízióval és internet hozzáféréssel felszerelt. Szalagfüggöny, redőny és szúnyogháló van az ablakokon.

bottom of page